Sound System Failure - Audi E-Tron EV Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 07-04-2019, 06:03 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 5
Sound System Failure

My current problem, after two weeks of ownership, is the sound system has failed. No sound from FM, Satellite or media player. It quit a couple of times last week but came back to life after a few minutes. Totally out this time. What's unusual about this failure is that the volume control and Sound menu settings sometimes give an error message, other times it looks like they are functioning normally even though there is not sound coming from the speakers. I've poked around all the MMI settings and can't find anything that helps. Back to the dealer next week.
pcassidy is offline  
post #2 of 2 (permalink) Old 07-17-2019, 08:54 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 5
After five days of no sound, it mysteriously came back to life and has been fine ever since. I've cancelled my appointment with the dealer. I have no idea of any thing I did to get it working again. I consider it an intermittent condition that will happen again. Hopefully I can get it to the dealer ib a failed state.
pcassidy is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome