Audi e-tron Forum – News, Specs, Pricing & Ownership… banner

1 - 12 of 12 Posts

·
Registered
Joined
·
16 Posts
Discussion Starter · #1 ·
The MyAudi App (iPhone) has worked perfectly for me for the last few weeks. But on Friday the app updates itself and it no longer shows a pic of a Navarro Blue car with "Etron 55 Black Edition" underneath. All I get now is a picture of the Audi logo and no description of the model I have! (See pic)

This is playing havoc when I try and plan a journey using the App because I believe the app thinks I have a 50 model so the estimated destination SOC is wrong, and also the recommended charging stops aren't accurate!!

Anyone else experiencing since this Friday evening?

I contacted MyAudi and they recommended deleting the App, deleting MyAudi ID from the car and then resetting MyAudi password and re-installing the App and re-add the car!! This was a pain to do, and made zero difference!!!

1857
 

·
Registered
Joined
·
280 Posts
Might need a while to update perhaps.
 

·
Registered
2019 Audi eTron Prestige, 2019 Audi eTron Premium Plus, 2019 Audi Q5 Premium Plus, 87 Saleen Mustang
Joined
·
154 Posts
Things to try:
1. logout -> login
2. delete app, restall, login
3. If still an issue, make Audi service appt
 

·
Registered
Joined
·
785 Posts
Things to try:
1. logout -> login
2. delete app, restall, login
3. If still an issue, make Audi service appt
Adding to that, you might clear the app cache and memory before deleting the app and restart your phone before reinstalling the app.
 

·
Registered
Joined
·
16 Posts
Discussion Starter · #7 ·
After deleting and re-installing the App, I’m now getting the attached error after logging in!!
1858
 

·
Registered
2019 Audi eTron Prestige, 2019 Audi eTron Premium Plus, 2019 Audi Q5 Premium Plus, 87 Saleen Mustang
Joined
·
154 Posts
Welcome to eTron life
 

·
Registered
Joined
·
785 Posts
Welcome to eTron life
A greater truth has never been spoken!

After deleting and re-installing the App, I’m now getting the attached error after logging in!! View attachment 1858
Does it let you log in at all? Does it seem to recognize your email address? I recall one time I had log in issues and found that I needed to reset my password in order to get it to work.
 

·
Registered
2021 eTron / 20 X3M
Joined
·
24 Posts
I have the same issue after the update. I tried everything to fix it, now I get the user verification error. Another company that use the end-users to be the beta client.
 

·
Registered
Joined
·
16 Posts
Discussion Starter · #11 ·
The App logs in and Other functions in the App work perfectly! Remote lock/unlock, remote climate and charge schedule all work fine.

But I believe the problem is causing the App to plan my journeys based on a 50 battery size. The destination SoC estimates and recommended charge stops are miles out for my usual journeys.

Its mad to think in this day and age, a company like Audi can **** up something as simple as an app upgrade like this! Apple,Microsoft, Google and even Tesla do it on hundreds times the scale without any issues!! Perhaps that’s the problem, Audi need to outsource the “Tech” to a tech company and just get on with building quality cars!!
 

·
Registered
2019 Audi eTron Prestige, 2019 Audi eTron Premium Plus, 2019 Audi Q5 Premium Plus, 87 Saleen Mustang
Joined
·
154 Posts
If Audi magically fixed all these issues, what axe would we have to grind? :ROFLMAO:
 
  • Like
Reactions: drunkenspyder
1 - 12 of 12 Posts
Top