Audi e-tron Forum – News, Specs, Pricing & Ownership… banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
48 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi,
I had a curious thing happen this morning. After a short journey, after locking my car the alarm kept going off. I checked the doors bonnet etc but it kept happening.

In the end I took the fuse out locked the car opened it again put the fuse back and its been OK since!

Has anyone else had a similar issue?

Launch Edition 2020 Manhattan Grey
 

·
Registered
Joined
·
44 Posts
Hi - I have this issue.
Which fuse did you remove and where did you locate the fusebox for that fuse?

Have you had the issue reoccur since?
 

·
Registered
Joined
·
13 Posts
Hi - I have this issue.
Which fuse did you remove and where did you locate the fusebox for that fuse?

Have you had the issue reoccur since?
Interesting. I had the same problem on April 22/21 with my 2021 e-tron ( just 2 weeks old). Just took it to my Audi dealer who fixed it and have not the problem since. Do not know what the problem was.
 

·
Registered
Joined
·
48 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Hi - I have this issue.
Which fuse did you remove and where did you locate the fusebox for that fuse?

Have you had the issue reoccur since?
Hasn't happened since. The fuse is located in the passenger footwell. Fuse carrier 3 which is the red one and fuse number 1.
 

·
Registered
Joined
·
48 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Interesting. I had the same problem on April 22/21 with my 2021 e-tron ( just 2 weeks old). Just took it to my Audi dealer who fixed it and have not the problem since. Do not know what the problem was.
Hi. never found out what caused it
 
1 - 5 of 5 Posts
Top