Kilka tygodni temu w moim Etronie pojawił się błąd usterki układu elektrycznego. Dealerowi zajęło półtora tygodnia ustalenie, że przedni silnik elektryczny wymaga wymiany. Samochód ma przejechane około 64 000 mil. Czy ktoś jeszcze miał taki problem?
They should cover it. There’s an issue with the motor that a seal goes bad and causes the coolant leak. They had to replace my front motor and transmission. Motors are covered for 120,000 miles.Same here. Just over 3 years old, so not covered by Audi. Coolant leak caused major damage to rear motor. The extended warranty (RAC) won't cover the cost as the Coolant tank is a "serviceable part". Audi aren't paying either. Almost £10,000 for the repair.
Przytrafiło mi się to dwa razy w ciągu ostatnich dwóch tygodni w moim 2024q8 etron. Usterka znika i mogę obsługiwać pojazd po dziesięciu do piętnastu minutach. Ale to jest niedopuszczalne. Zabieram go do dealera, żeby to rozgryźli.Miałem błąd "Usterka układu elektrycznego" na moim Etron kilka tygodni temu. Dealerowi zajęło półtora tygodnia, aby ustalić, że przedni silnik elektryczny wymaga wymiany. Samochód ma przejechane około 64 000 mil. Czy ktoś jeszcze miał ten problem?