Ma bardziej elegancki wygląd. Naprawdę chciałem srebrne lusterka S!
Myślę, że najlepsze jest to, jak wygląda jak samochód spalinowy i większość ludzi nawet nie spodziewałaby się, że to samochód elektryczny, poza zamkniętym grillem. Ten design jest tym, czego konsumenci chcą dla swoich samochodów elektrycznych, a nie jajowatych projektów od MB.Ładnie wyglądający samochód! Ten szary jest wystarczająco jasny, aby kontrastować z czernią i eksponować linie. W przeciwieństwie do większości samochodów elektrycznych, myślę, że Audi trafiło w bardzo dobry wygląd.
To dlatego, że na początku Audi wysyłało głównie modele Edition One, które miały Black Optic i 21s. (Dostałem jeden z nich i natychmiast zamieniłem 21s z oponami letnimi na 20s z oponami całorocznymi.) Teraz, gdy minęło kilka miesięcy, zbudowali inne poziomy specyfikacji. Zamówiłem Prestige z Black Optic, ale NIE 21s, ale wziąłem samochód z magazynu w grudniu. Myślę, że gdybym czekał na ten, który zamówiłem, wciąż bym czekał (i może nigdy bym go nie dostał).Powiedziałbym, że to rzadka specyfikacja, Prestige bez Black Optic i 20's.
Edition One powinien był być dostarczany z fajniejszymi gadżetami i dodatkami. Mercedes Edition One są znacznie bardziej skomplikowane i ekskluzywne.To dlatego, że na początku Audi wysyłało głównie modele Edition One, które miały Black Optic i 21-calowe felgi. (Dostałem jeden z nich i natychmiast zamieniłem 21-calowe felgi z oponami letnimi na 20-calowe z oponami całorocznymi.) Teraz, po kilku miesiącach, zbudowali inne poziomy specyfikacji. Zamówiłem Prestige z Black Optic, ale NIE 21-calowymi felgami, ale w grudniu wziąłem samochód z magazynu. Myślę, że gdybym czekał na ten, który zamówiłem, wciąż bym czekał (i mógłbym go nigdy nie dostać.)
Też jestem w USA i wziąłem mój pojazd w leasing. Czy kupiłeś nowy zestaw kół i opon u lokalnego dealera? Mam 21s w moim SQ6 Prestige, ale nie podoba mi się ich wygląd. Oczywiście wydaje się, że nie ma żadnych innych 21-calowych kół dostępnych w Discount Tire lub TireRack, które pasowałyby do obecnych opon. Mam ochotę zdjąć osłony aerodynamiczne i pomalować je proszkowo na czarno i mieć nadzieję na najlepsze, kiedy zwrócę samochód za 3 lata.Powiem, ponieważ przechowuję 21s, ponieważ mam leasing i poradzono mi, aby zwrócić je do samochodu, gdy leasing się skończy, że 21s są cholernie CIĘŻKIE w porównaniu do 19s, które miałem w moim allroad, a one nie były lekkie. Nie mogę porównać do 20s, ponieważ dealer zamontował je dla mnie.
Jak dotąd wyglądał Twój zasięg? Jaki jest Twój preferowany styl jazdy?Koła, tak, opony z Tire Rack, ponieważ wybór dealera był ograniczony. Chciałem opony "całoroczne" (lepsze niż całoroczne, dobre dla mojego klimatu, gdzie nie mamy już obfitych opadów śniegu). Dealer je dla mnie zamontował. Kupiłem Vredestein Quatrack Pro+ - Michelin CrossClimate2 był moim drugim wyborem. Koła, które dostałem, wydają się być tymi, których Audi używa do 20" i bardzo mi się podobają.