Oto ekskluzywna lista opcji dla E-Tron GT i RS. Kolory, przeszycia i opcje skórzane
Zaktualizowano: 23.06.22 z ekskluzywnym cennikiem na rok 2023
Zaktualizowano: 23.06.22 z ekskluzywnym cennikiem na rok 2023
Dzięki za udostępnienie!Oto ekskluzywna lista opcji dla E-Tron GT i RS. Kolory, przeszycia i opcje skórzane
Ekskluzywny lakier tak, a nie opcje wnętrza.Dzięki za podzielenie się!
Niestety, nie jest to dostępne w pakiecie Year One, ale dobrze wiedzieć, że istnieją inne opcje!
W ciągu kilku dni w 2 znanych mi salonach pojawią się dwa Nardo Quattro.Powiedziałem sobie, że nie kupię RS, więc proszę kup to, zanim podejmę złą decyzję (Nardo Grey)
View attachment 4330
Buy or Lease a New 2022 Audi RS e-tron GT for Sale in Mentor, OH | Stock#: 22134
See the New 2022 Audi RS e-tron GT 22134 for sale at our luxury car and SUV dealership in Mentor. Ask for Stock# 22134 or call 888-429-2215 for more information or to schedule a test drive!www.audimentor.com
Ten samochód wydaje się mieć nienormalną specyfikację, ponieważ ma pakiet osiągów z włókna węglowego poza Year One w RS (nie można go tak skonfigurować online).Byłoby bardzo trudno odmówić, gdyby było dostępne, kiedy kupiłem moje GT.
Wow. To oszałamiający kolor. Czy aparat przesunął ten kolor (kolory nieba wyglądają na naprawdę nasycone), czy też tak wygląda w rzeczywistości?