Audi e-tron Forum banner
61 - 62 of 62 Posts
Ten sam problem w moim modelu z 2022 roku, czy jest już wydana jakaś informacja techniczna (TSB)? Niezależnie od tego, który moduł lub oprogramowanie powoduje ten problem, nie został on naprawiony również w nowszych modelach. Mam również problemy z połączeniem z aplikacją MyAudi, nie mogę pobrać danych takich jak przebieg, stan baterii itp., ale mogę zablokować/odblokować i włączyć klimatyzację.

Ten sam problem w moim modelu z 2022 roku, czy jest już na to TSB? Niezależnie od tego, jaki moduł lub oprogramowanie powoduje ten problem, nie został on naprawiony również w nowszych modelach. Mam również problemy z łącznością z aplikacją MyAudi, nie mogę pobrać danych takich jak przebieg, stan baterii itp., ale mogę zablokować/odblokować i włączyć klimatyzację
Do jakiego "problemu" się odnosisz? Jeśli chodzi o awarię połączenia SOS, to jest to dobrze znany problem we WSZYSTKICH liniach samochodów Audi, a nie tylko specyficznych dla E-tron. Trwa to już od kilku lat. Możesz to wyszukać w Internecie. Być może sprzęt działa w UE, ale jego interfejs może być wadliwy w USA.

61 - 62 of 62 Posts